Main

2 Augusti

Jag har under en längre tid oroat mig över två saker som rör min hälsa och vardag. Inatt fick jag lugnande besked till mig genom mina drömmar. Min hälsosituation fick jag svar på genom att jag fick se resultatet i drömmen, vilket gjorde mig väldigt inspirerad. Mitt problem i min vardagssituation fick jag också lugnade besked på, även om jag ändå inte är helt nöjd med den fortfarande. Om du också oroar dig över saker och söker svar, ställ frågan innan du går och lägger dig. Svaret, eller en vägledning kommer att komma till dig genom dina drömmar, det gäller bara att du är uppmärksam. Ställ din fråga ikväll så att du kan vakna upp imorgon och börja ta tag i ditt problem genom vägledningen du fick inatt.

Ni ska också få dagens budskap, som idag kommer från gudinnornas tarotkortlek.

Gudinnan Freja – Djärvhet
Släpp loss din äventyrliga sida! Ta risker och våga.
Ta inte det säkra före det osäkra nu. Skrid istället till djärv handling för att nå ditt hjärtas sanna önskan. Du når inte framgång genom att vara blyg och försagd utan genom ett helhjärtat engagemang i att förverkliga din dröm. Håll fast vid en tydlig vision om framgång så kommer det att ske. Njut av hur spännande det är att ta risker, att vara djärv och att våga. Se också till att fira din framgång med en fest eller genom att hänge dig åt något som du verkligen njuter av!

Alternativa betydelser: Ta en risk – Gör en djärv förändring i livet – Uppskatta din kropp – Flirta – Fira och ha kul.

Om Freja: Freja är en nordisk gudinna för fruktsamhet, festligheter och passion. Hon åker över regnbågsbron, som förenar himmel och jord, i en vagn dragen av väldiga katter. Freja räds inte sin sexuella kraft och hon lär oss att njuta av att vara attraktiva och uppskatta oss själva. Det är därför inte konstigt att veckodagen fredag har fått sitt namn efter henne, eftersom det är den sista dagen i arbetsveckan, och en dag att fira.

Comments Off on 2 Augusti