Main

3 Augusti

Ikväll hann klockan bli mycket innan jag hann titta in här. Ikväll drar jag ett tarotkort till er från Gudinnornas kortlek. Kortet blir en reflektion över vad du ha med dig efter denna dagen.Kali
Avslut och inledningar. Det gamla måste släppas för att det nya ska kunna komma in.

Budskap från Kali
Jag lovsjunger dem vars hjärtan accepterar universums ordning, som bara verkar vara kaotisk och ständigt föränderlig. Faktum är att allt är uttänkt i minsta detalj för att fungera perfekt. Universums dans är en lycklig sådan, där energin snurrar och virvlar i ett evigt firande av livet självt. Kom med i den här dansen, kära vän, och njut av den märkvärdiga resa som vävandet av ditt livs historia utgör. Räds inte det som verkar vara en förändring eller förlust. Det är bara en energiövergång som samverkar med dig och dina kära. Välkomna det som ett tecken på att du lever! Omfamna dina djupaste känslor som ett tecken på din sanna mänskliga essens.

Alternativa betydelser:
De förändringar som sker nu är till det bästa – Håll tankarna positiva eftersom de är mycket kraftfulla – Det som verkar vara en förlust är början på en ny lycklig fas – Släpp det som har varit. Det är dags att gå vidare.

Om Kali:
Denna supermäktiga hinduiska gudinna fruktas av dem som inte förstår de naturliga cyklerna av födsel, död och återfödsel. Kali förkroppsligar Moder Natur som rensar bort det gamla genom naturliga stormar och bränder för att göra marken bördig för nya grödor och nytt liv. Kali är den ultimata gudinnan för att få saker gjorda och hon är en mäktig allierad till dem som kallar på henne. Likt en klok mor vars barn står på scenen så knuffar hon ut dig ur din bekvämlighetszon för att du ska nå upp till din högsta potential.

Comments Off on 3 Augusti