Main

Budskap 19 Augusti

Idag är det gudinnan Ostara som kommer med budskap till dig! Hon står för fruktsamhet som kan ha många olika betydelser. Här kommer hennes budskap;

Ostara
Fruktsamhet

Nu är den rätta tiden för dig att påbörja nya projekt. Anamma nya idéer och skapa nya levnadsförhållanden! Det är vårväder närhelst det blir ljusare i ditt sinne och hela ditt system. Om du känner dig mörk, tung eller deprimerad så kan det lätta om du ger dig själv bränsle bestående av positiva intentioner, näringsrik mat och vad som helst som väcker kärleksfulla känslor i dig. Omge dig själv med vackra blommor, klä dig och ditt hem i ljusare färger och dra isär gardinerna för att släppa in naturligt ljus. Du kan måla upp en bild i ditt inre av en ljusare framtid. Det kommer att ge upphov till många olika, nya möjligheter, eftersom likadana energier dras till varandra. Känn hur du fylls av energi och kraft när du förnyar och förskönar din inre och yttre värld. Utnyttja sedan din ökade livsenergi till att starta ett nytt projekt som får ditt hjärta att sjunga av iver!

Alternativa betydelser: Det du önskar kommer att bli verklighet i vår – Det gamla kommer att återuppstå – Din nya idé eller ditt nya projekt kommer att lyckas – Nu är det en fördelaktig tid att göra förändringar i livet.

Om Ostara:
Hon är en gammal germansk fruktsamhets- och vårgudinna. Hon kallas ibland “Eostre”. De engelska orden east (öster) easter (påsk) kommer av hennes namn. De refererar till att solen går upp i öster och till början på ljusare dagar under den keltiska våren. Hon firas vid vårdagjämningen för att hon kommer med mer ljus och balanserar dag och natt så att de är lika långa. Kalla på Ostara om du vill öka din produktivitet eller fruktsamhet, eller när du vill ha hjälp att påbörja nya projekt.

Comments Off on Budskap 19 Augusti