Main

Budskap 27 Augusti

Dagens budskap kommer från gudinnornas tarotkortlek. Den gudinna som vill prata med dig idag är Isolde och hon står för odödlig kärlek. Här kommer hennes budskap!

Den kärlek ni har delat är evig, oavsett hur situationen ser ut.
När det gäller hjärteangelägenheter är det här hjälpen finns. Den finns runtomkring dig och även inom dig. Din inre visdom kan verka stum på grund av den smärta du känner. Ändå kan du vara säker på att det helande du genomgår är snabbt och effektivt och att du verkligen läks inifrån och ut. Först måste ditt hjärta läkas från sorg, ensamhet och känslor av att ha blivit bedragen. Detta kan ta ett tag, så ha tålamod med dig själv. Behandla dig själv som du skulle behandla någon som var sjuk: med ömhet, försiktighet och varsamhet. Sedan ger du dig ut i världen. Inte på något huvudstupa sätt, utan genom utflykter till parker, skogar och liknande, vilket är viktigt för att göra dina framtidsutsikter ljusare. Naturen är nämligen mycket helande. Det är därför jag så ofta befinner mig bland blommor och träden. Även om det verkar tysta på ytan så är det rätt talföra när man andas och bara tar in deras magiska toner i ett samtal.

Tillbringa tid i skogen, bland träden, växterna och djuren, så får du tillbaka fotfästet på den här planeten. Du återupplivar ditt goda humör och får tillbaka din livsgnista igen. Jag lovar dig att ditt hjärta kommer att läka och att du också kommer att hjälpa andra med det på vägen.

Alternativa betydelser: Kärleken från den du är tillsammans med är evig, oavsett hur det verkar utåt – Du håller på att läka efter en separation – Du håller på att läka efter en förlust av något slag – Släpp en gammal relation för att göra plats för en ny – Den kärlek du ger till världen är en viktig del av ditt gudomliga uppdrag – Den du älskar som har gått bort är lycklig och sänder dig sin kärlek.

Om Isolde: Denna legendariska keltiska gudinna hamnade i ett tragiskt triangeldrama med sin make, kung Mark och Tristan, en stilig ädel riddare. Genom hela denna historia var Isolde tapper i sitt hanterande av den respekt hon kände för sin make och den djupa kärlek hon hyste för Tristan. Idag hjälper Isolde oss genom relationernas korridorer, inklusive kärleken till familj, föräldrar, partner och vänner. Hon påminner oss om att vår kärlek är äkta, kraftfull och odödlig, oavsett hur situationen ser ut. Kalla på Isolde när du behöver hjälp med någon relation, inklusive din kontakt med människor du älskar som har gått bort.

Comments Off on Budskap 27 Augusti