Main

Budskap 9 Augusti

Hej fina ni, hur har ni det i värmeböljan?
Är det inte konstigt att sommaren kommer nu, när de flesta börjar jobba igen och skolorna snart kör igång. För er som är lediga denna veckan också, passa på och njut av er lediga tid och sommarvärmen. Idag kommer det ett budskap från gudinnornas tarotkort. Den gudinna som vill tala till er idag heter Sarasvati.

Sarasvati – De sköna konsterna.
Uttryck dig själv genom kreativitet.

Du är en obegränsad varelse. Om det verkar som om du har begränsningar i form av tid, pengar eller något annat så är det bara för att dina tankar är fokuserade på den materiella världen. Du kan bli av med dessa begränsningar genom att lyfta bort den materiella världens slöja från ditt fokus. Musiken är essentiell för att uttrycka icke-materiella idéer och energier. Musik färgar vår omgivning med våglängder från de fält som vibrerar högst. Den låter oss undfly alla begränsningar i vår tanke och i själva varandet. Omge dig med musik och låt den stimulera ditt kreativa tänkande och ge dig nya idéer. Bli ett med musiken och tillåt dig själv att undersöka och experimentera med att sätta dina kreativa idéer i verket. Njut av att vara obegränsad!

Alternativa betydelser: Spela musik, sjung, dansa, rita, måla, skriv eller gör något annat kreativt – Börja studera eller byt till ett jobb där du har mer kreativ frihet – Gå en kreativ kurs – Investera i en kreativ hobby – För dagbok över dina kreativa idéer – Gå med i en skrivarklubb eller något annat sammanhang där du får stöd i din kreativitet.

Om Sarasvati:
Sarasvati är hinduismens gudinna för de sköna konsterna. Hon hjälper oss med alla former av kreativt uttryck såsom musik, skrivande, dans och vältalighet. Hon är gift med Brahma och hon hyllar kunskap och kreativitet som högre än materiella tillgångar. Hennes symboler är en vit svan och en kunskapens bok. Hon hjälper oss att fokusera på våra kreativa projekt så att vi inte blir distraherade eller skjuter upp dem.

Comments Off on Budskap 9 Augusti